Dostępne kursy
Cele i założenia modułu:
1. Nabycie przez studentów wiedzy i elementarnych umiejętności w zakresie konstruowania planów żywieniowych dla zróżnicowanej grupy klientów [pacjentów] będących w trakcie lub po zakończonym leczeniu szpitalnym, bądź ambulatoryjnym – case study.
2. Nabycie przez studentów umiejętności wykorzystywania w codziennej praktyce oprogramowania komputerowego, wspomagającego proces układania jadłospisów.
3. Poznanie praktycznego warsztatu pracy dietetyka klinicznego.
4. Zrozumienie społecznej roli dietetyka będącego edukatorem zdrowia.
Cele i zadania modułu: Opanowanie przez studentów wiedzy z zakresu współczesnych trendów w produkcji i towarozmawstwie produktów spożywczych.
Cele i zadania modułu:
1. Pogłębienie przez studentów wiedzy i umiejętności praktycznych w zakresie konstruowania planów żywieniowych dla pacjentów oddziałów onkologicznych i chirurgicznych.
2. Pogłębienie przez studentów umiejętności praktycznych w zakresie wykorzystania przyrządów niezbędnych do wykonania pomiarów antropometrycznych oraz aparatury pozwalającej na analizę składu masy ciała.
3. Pogłębienie przez studentów umiejętności praktycznych w zakresie wykorzystania w codziennej praktyce zawodowej specjalistycznego oprogramowania komputerowego wspomagającego proces układania planów żywieniowych.
4. Zrozumienie społecznej roli dietetyka.
Cele i zadania modułu:
1. Pogłębienie przez studentów wiedzy i umiejętności praktycznych w zakresie konstruowania planów żywieniowych dedykowanych dla osób ze zdiagnozowanymi chorobami autoimmunologicznymi, innymi niż choroby tarczycy.
2. Pogłębienie przez studentów umiejętności praktycznych w zakresie wykorzystania przyrządów niezbędnych do wykonania pomiarów antropometrycznych oraz aparatury pozwalającej na analizę składu masy ciała.
3. Pogłębienie przez studentów umiejętności praktycznych w zakresie wykorzystania w codziennej praktyce zawodowej specjalistycznego oprogramowania komputerowego wspomagającego proces układania planów żywieniowych.
4. Zrozumienie społecznej roli dietetyka.
Kurs dla dyplomantów Katarzyny Pytkowskiej z kierunku Technologia Kosmetyku - miejsce przekazywania plików, strukturyzacji pracy i pracy nad tekstami. Dodatkowa pula materiałów ogólnych znajduje się na drugim kursie dla moich dyplomantów: https://moodle.wsiiz.pl/course/view.php?id=167
Reengineering umożliwia przekształcenie procesów biegnących w przedsiębiorstwie w taki sposób aby zdecydowanie poprawić ich efektywność. Oznacza to, że produkty lub usługi realizowane przez firmę pozostają niezmienionymi, aczkolwiek sposób przetwarzania "substratów" w "produkty" ulega diametralnej zmianie powodując istotne przyspieszenie lub obniżenie kosztów takiej przemiany. Jak z tego wynika to reengineering może wpływać jednocześnie na technologię przetwarzania jak również na organizację produkcji.
Uwaga sprzątam!!!
Materiał kursu jest w fazie UNDER CONSTRUCTION
Dodałam materiały dotyczące planowania badania naukowego i metod oceny kosmetyków ale na razie są one wymieszane z pozostałymi materiałami - sortuję!
Część materiałów to są materiały archiwalne więc w razie pytań proszę zadawać pytania na forum!
Miejsce wymiany wskazówek, inspiracji i doświadczeń dla nauczycieli akademickich WSIIZ.
Treść stopniowo buduję... Zapraszam do współpracy!
Agnieszka Chojnacka
Nauczyciel
Magdalena Garbolińska
Nauczyciel
Mateusz Gemba
Nauczyciel
Katarzyna Gnap
Nauczyciel
Dorota Gołąbek-Sulejczak
Nauczyciel
Joanna Grzyb
Nauczyciel
Dawid Kałuża
Nauczyciel
Magdalena Kartasińska-Kwaśnik
Nauczyciel
Katarzyna Kowalcze
Nauczyciel
Szymon Kubala
Nauczyciel
Patrycja Marciniak
Nauczyciel
Justyna Mizera
Nauczyciel
Ilona Mroczek
Nauczyciel
Magdalena Owczarek
Nauczyciel
Krzysztof Pionkowski
Nauczyciel
Jacek Połosak
Nauczyciel
Katarzyna Pytkowska
Nauczyciel
Justyna Sadowska-Pietrzak
Nauczyciel
Bożena Sikora-Dobrowolska
Nauczyciel
Anna Skwarek
Nauczyciel
Agnieszka Sobiecka
Nauczyciel
Agata Wolska
Nauczyciel
Kurs Biblioteka WSIiZ zaprasza stale ewoluje i się poszerza.
Zachęcam do kontaktu mailowego:
oraz wizyt osobistych w godzinach pracy Biblioteki.
Tu zawsze znajdziecie aktualny harmonogram pracy każego z Biur:
Pomiń kategorie kursów